Κόλπος Κέρβελη

Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολλά νησιά και είχε πάντα μια πολύ στενή σχέση με τη θάλασσα. Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι η Σάμος ήταν στην πραγματικότητα το σπίτι του Ποσειδώνα, αδελφό του Δία και θεού της θάλασσας και η ομορφιά των νερών που περιβάλλουν το νησί μπορεί παρά μόνο να ενθαρρύνει αυτή την πεποίθηση.

Tα σκαλιά του ”Kerveli Village Hotel” δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου οδηγούν σε μια πολύ ιδιωτική παραλία με αρμυρίκια. Εδώ θα βρείτε ξαπλώστρες και ομπρέλες καθώς επίσης και μια πλωτή εξέδρα αρκετά μεγάλη για να κάνετε ηλιοθεραπεία και επιτρέπει την ευκολότερη πρόσβαση σε πιο βαθιά νερά, αν δεν προτιμάτε τα ρηχά νερά στην παραλία.

Διαβάστε Περισσότερα

Υπηρεσίες

Το “Kerveli Village Hotel” είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο το οποίο προσφέρει τη ζεστή φιλοξενία της οικογένειας για την οποία είναι διάσημη η Ελλάδα. Οι επισκέπτες επιστρέφουν κάθε χρόνο για την χαλαρή ομορφιά ενός από τα πιο όμορφα τοπία της Σάμου. Το ξενοδοχείο προσπαθεί να δώσει στους επισκέπτες του ξεκούραση, και προσπαθεί να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο εγκαταστάσεων που θα κάνει την διαμονή σας ευχάριστη και αξέχαστη.

Διαβάστε Περισσότερα

Το Ξενοδοχείο

Ο κόλπος Κέρβελη είναι μια από τις πιο ήσυχες παραλίες με ζεστά νερά, στο όμορφο νησί της Σάμου. Με θέα τα γαλάζια νερά και τα κοντινά παράλια της Τουρκίας, το “Kerveli Village Hotel” βρίσκεται σε μια πραγματικά προνομιακή θέση. Το βράδυ η θέα είναι ακόμα ποίο εντυπωσιακή και ρομαντική με το φως του φεγγαριού να πέφτει στον κόλπο και τα μικρά φώτα στα παράλια της Τουρκίας να τρεμοπαίζουν.

Πίσω από το ξενοδοχείο στους λόφους της Σάμου υπάρχουν όμορφες ορχιδέες και κυκλάμινα ενώ ο αέρας αρωματίζεται από τις μυρωδιές της ρίγανης, του χαμομηλιού και του θυμαριού.

Διαβάστε Περισσότερα

Contact Us

  • Kerveli Hotel
  • Kerveli
  • Samos - 83100
  • GREECE
       

Copyright © 2016. All rights reserved.
Powered by
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive